Produsele de post

InfoCons: Faci cumpărături în afara ţării? Află totul despre limitele în care trebuie să te încadrezi!

În UE

Cantitatea de mărfuri pe care o puteţi cumpăra şi lua cu dumneavoastră când călătoriţi în interiorul Uniunii Europene nu este limitată, atât timp cât cu

Tranzactii mai sigure

Codul consumului

Roaming calculat

Produsele de curatat

Ghirlande de Craciun

InfoCons: Dreptul la un proces echitabil: propunerea Comisiei Europene care le dă cetățenilor dreptul la informare în cadrul procedurilor penale devine act legislativ

Dreptul la un proces echitabil: propunerea Comisiei Europene care le dă cetățenilor dreptul la informare în cadrul procedurilor penale de

InfoCons: A doua intalnire de lucru, din cadrul “IN4ALL” Project – Grundtving Partnership – Lifelong Learning Program

Astazi, 27 aprilie 2012, InfoCons – o9atitudine! a organizat  c

InfoCons: ZIUA MONDIALA A PROPRIETATII INTELECTUALE

Grupul de Lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuală

&a

InfoCons: Contractul de sponsorizare si contractul de donatie

Sponsorizarea este actul juridic

InfoCons: “Seminarul pentru schimb de bune practice in vederea unei mai bune corelari intre oferta educational a institutiilor si nevoile pietei muncii”

Reprezentantii Asociatia Nationale pentru Protectia consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania au

InfoCons: ASOCIATII PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR – Infiintare si atributii

Un subiect din ce in ce mai des intalnit in viata cotidiana este acela al “ONG-urilor” sau “asociatiilor non

InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat la intalnirea organizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in cadrul careia s-a discutat pe marginea valorizarii sportului in scoala

Ieri, 19 aprilie 2012, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania-o9atitudi

InfoCons: Despre asociatiile de consumatori

“Asociatia este o grupare de persoane creata in vederea atingerii unui scop comun si organizata in baza unui statut.

Asociatia de consumatori este o grupare de minim 3 p

InfoCons: Comisia Europeană întreprinde măsuri pentru ca drepturile fundamentale să devină o realitate pentru cetățeni

Carta drepturilor fundamentale a UE

InfoCons: ASOCIATIILE DE CONSUMATORI

Trăim într-o societate de consum. Consumul este o parte importantă a vieţii noastre cotidiene, înghiţind o parte semnificativă a banilor noştri şi a timpului

InfoCons: Publicitatea inselatoare

Publicitatea pote fi definita ca fiind ansamblul de actiuni care au ca scop prezentarea directa sau indirecta  -

InfoCons: Comisia Europeană actualizează lista europeană a companiilor aeriene care fac obiectul unei interdicții de exploatare din motive legate de siguranță

Comisia Europeană a adoptat a 19-a actualizare a listei europene a transportatorilor aerieni care, din motive de siguranță, sunt supuși unei in

InfoCons: Sarea In Exces Afecteaza Sanatatea

SAREA IN EXCES AFECTEAZA SANATATEA

Pentru a putea funcţiona normal, organismul uman necesită un apo

InfoCons: Prezentare InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons

InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons este o organizatie non-guvernamentala, apolitic

InfoCons: Asociatiile de Protectia Consumatorilor in Uniunea Europeana

Protectia consumatorilor, a intereselor acestora

InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine! a organizat Seminarul cu tema “Sistemul european armonizat de colectare si utilizare a datelor privind petitiile consumatorilor”

In data de 27 martie 2012, Asociatia Nationala

InfoCons: trecere spre o economie ecologică, dar încă nu la viteză maximă

Bruxelles, 27 martie 2012 - Conform anchetei Eurobarometru „IMM-urile, utilizarea eficientă a resurselor și piețele ecologice” publicate astăz

InfoCons: te informeaza: peste 50 % dintre sortimentele de mezeluri de pe piata romaneasca contin minim 6 E-uri!

InfoCons: Peste 50 % dintre sortimentele de paine de pe piata romaneasca, contin E-uri!

Asociatia Nationala pentru Protectia

InfoCons: 15 MARTIE - ZIUA MONDIALA A DREPTURILOR CONSUMATORILOR

“ Consumatorii, prin definitie, ne includ pe noi toti”a spus Kennedy in 1962

“ Dreptul de a alege = a av

InfoCons: Comisia propune îmbunătățirea normelor comune de contabilizare a gazelor cu efect de seră în silvicultură și agricultură

O dată cu adoptarea unei noi propuneri de contabilizare a emisiilor de gaze cu efect de seră, Comisia Europeană a făcut un prim pas către integrarea în politica UE privind schimbările climatice a

InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania - membru cu drepturi depline in cadrul Consumers International!

Incepand din anul 2012 Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatori