Mașini cumpărate sau luate în leasing - Transportarea mașinii achiziționate

Doriți să faceți economii cumpărând o mașină din altă țară a UE? V-ar interesa să închiriați o mașină în timp ce vă aflați în vacanță în stră

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Romania TV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic astăzi, 9 Iunie 2017, pentru România TV, pe tema controalelor efectuate la agentii econo

Urmăriți „Eu, consumatorul” în această seara, de la 22:30, pe TVR1

Cum să iți alegi articolele sportive potrivite? Cum să îmbini stilul personal cu nevoia de a avea haine de calitate pentru orele petrecute în sala de sport? La ce trebuie să fim atenți c&a

Pensia de întreținere - sprijin pentru membrii de familie

Normele privind pensia de întreținere și cuantumul acesteia diferă de la țară la țară. Totuși, dacă trebuie să primiți pensie de întreținere din partea unei persoane aflate &ic

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la recepția organizată cu ocazia Zilei Naționale a Federației Ruse

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 8 iunie 2017, începând cu ora 18:00, la recepția organizată de Ambasada Rusiei la Bucure

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la emisiunea Perfect Imperfect, TVR1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct în câteva momente la emisiunea „Perfect Imperfect” pe postul TVR 1. Va discuta pe

Răpirea copiilor

Partenerul dumneavoastră a plecat cu copilul în altă țară din UE fără consimțământul dumneavoastră sau încălcând o hotărâre judecătorească?

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Antena Stars

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, este în direct în acest moment pe Antena Stars.

Drepturile de securitate socială în alte țări

Stabilirea țării în care beneficiați de asigurare depinde de 2 factori: statutul dumneavoastră profesional (angajat, lucrător independent, șomer, lucrător detașat, lucră

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare

Acum puteți scana Dulceata de afine Topoloveana 230g, Dulceata de ardei iute Topoloveana 120g, Dulceata de capsuni Topoloveana 230g, Dulceata din cirese amare Topoloveana 120g, Dulceata de cirese negr

Sfaturi de vacanță de la InfoCons

InfoCons - Sfaturi de vacanță când vă cazați, când mergeți la mare sau când serviți masa

Reprezentanții InfoCons participă la şedinţa Plenului Consiliului Economic și Social

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 6 Iunie 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la recepția organizată cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Italiene.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 6 iunie 2017, începând cu ora 18:30, la recepția organizată de Ambasada Italiei la București cu ocazia Zilei Naționale a Republicii

Stiţi ce reprezintă „Agenți de afânare”  ?

Stiţi ce reprezintă „Agenți de afânare” ?

Ai citit eticheta produsului pe care tocmai l-ai cumpărat? Ai verificat perioada de valabilitate? Dar ingredientele? Avem acidifianţi, stabilizatori, îndulcitori,

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la B1 TV

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat astăzi, 4 Iunie 2017, un interviu telefonic în direct pentru B1 TV pe tema produselor sigure și a certificării acestora prin Marca Încrederi

Niciodată nu e prea devreme să îți cunoști drepturile

În 2013, UE a lansat Consumer Classroom, pentru a ajuta profesorii de liceu să pregătească lecții pe teme actuale privind consumatorii. Ideea este de a le oferi materiale didactice

Încredințarea copilului și dreptul de vizită

Reglementările privind încredințarea copiilor și dreptul de a-i vizita sunt stabilite de fiecare țară în parte. Totuși, dreptul copiilor de a avea o relație personală și contact direct cu

Siguranța rutieră

Normele privind siguranța rutieră și regulile de circulație pot fi diferite de la o țară la alta. Aflați care sunt regulile specifice fiecărei țări. Iată câteva exemple: Utilizar

Urmăriți „Eu, consumatorul” în această seara, de la 22:30, pe TVR1

În această seară, începând cu ora 22:30, Gazda emisiunii, Sorin Mierlea - Președinte InfoCons şi invitata sa, Raluca Arvat, ne vor vorbi despre piesele de mobilier ideale pentru a or

InfoCons partener al Festivalului Național de Teatru pentru Elevi „George Constantin”

InfoCons participă în perioada 2-4 Iunie 2017, în calitate de partener, la Festivalul Național de Teatru pentru Elevi „George Constantin” organizat de Inspectoratul Școlar al M

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct în câteva momente la emisiunea „Perfect Imperfect” pe postul TVR 1.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la emisiunea „1 Matinal”, TVR 1

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, este în direct în acest moment la emisiunea „1 Matinal” difuzată pe postul TVR 1, abordând tem

Cum amenajăm camera copilului? Eu, consumatorul, Vineri, 22:30, la TVR 1

Vineri, 02 Iunie 2017, începând cu ora 22:30, Gazda emisiunii, Sorin Mierlea - Președinte InfoCons şi invitata sa, Raluca Arvat, ne vor vorbi despre piesele de mobilier ideale pentru a org

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Agro TV

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a fost în direct astăzi, 31 mai 2017, la Agro TV.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la emisiunea „1 Matinal”, TVR 1

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă Joi, 1 Iunie 2017, începând cu ora 8:00 la emisiunea „1 Matinal” difuzată pe postul TVR 1, abordând tema cadourilor pe car

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Antena Stars

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, este în direct în acest moment pe Antena Stars, abordând tema cumpărăturilor online.   InfoCons (www.in

Reprezentanții InfoCons participă la sedința Consiliului de Etică de la CNCRN „Dr. Nicolae Robanescu”

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 31 Mai 2017, începând cu ora 14:00 la sedința Consiliului de Etică de la Centrul National Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii „Dr.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la dezbaterea „Parlament - Societatea civilă - un parteneriat necesar”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 30 Mai 2017, începând cu ora 15:00, la dezbaterea „Parlament - Societatea civilă - un p

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 30 Mai 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.

Reprezentanții InfoCons participă la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 26 Mai 2017, începând cu ora 11:30 la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.

Numărul zonelor pentru scăldat din Europa cu standard de calitate excelentă a apei este mai mare ca niciodată

Peste 96 la sută din zonele pentru scăldat au îndeplinit cerințele minime de calitate stabilite în conformitate cu normele Uniunii Europene.

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Noi produse de tip mezeluri disponibile pentru scanare utilizând Aplicația InfoCons. Află acum care sunt acestea!

ANCOM: Conexiunile 4G s-au dublat în 2016

Conform celui mai recent raport de date statistice al ANCOM, privind piața de comunicații electronice din România, numărul conexiunilor la internet mobil prin rețele 4G a crescut cu 113% î

Cum alegem alimentele pentru copii - Eu, consumatorul, Vineri, 22:30 la TVR 1

Cum alegem produsele alimentare pentru copii? Ce informaţii trebuie să conţină etichetele alimentelor destinate copiilor şi cum putem să ne ferim de produsele care pot fi dăunătoare pentru sănătatea c

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la evenimentul special dedicat schioarei Ania Caill

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 24 Mai 2017, începând cu ora 18:30, la evenimentul special dedicat schioarei Ania Caill pentru susținerea în misiunea sa olimp

România, pe ultimele locuri în Europa la managementul calității și siguranței produselor alimentare

Doar 200 de companii din Romania au obţinut certificare europeană conform standardului IFS Food, potrivit unui studiu International Featured Standards, bazat pe informații din 90 de țări aflate pe 4 c

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la Conferința „Dreptul Publicităţii”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va susține un discurs astăzi, 24 Mai 2017, în cadrul Conferinței „Dreptul Publicităţii” organizată de Societatea Civilă de Avocaţi “Grecu

Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea de lucru a Comisiei pentru egalitate de șanse

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 23 Mai 2017, începând cu ora 14:00, la întâlnirea de lucru a Comisiei pentru egalitate de șanse din cadrul Senatului României cu

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 23 Mai 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la dezbaterea „Cum prevenim exploatarea în muncă”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 23 Mai 2017, în intervalul 9:30 - 13:00, la dezbaterea cu tema „Cum prevenim exploatarea în muncă – sprijinul sindicatel

Ia atitudine! - Direcţionează 2%! - www.ia-atitudine.eu

Completează Formularul 230 și depune-l la direct la registratura organului fiscal de care aparții până pe 25 Mai.

Urmăriți „Eu, consumatorul” astăzi, de la 8:30

Nu ați reușit să urmăriți emisiunea „Eu, consumatorul” de Vineri seară? Vă așteptăm astăzi, începând cu ora 12:30, pe TVR1 și www.tvrplus.ro alături de gazda emisiunii, Sorin M

Urmăriți „Eu, consumatorul” în această seara, de la 22:30, pe TVR1

În această seară, începând cu ora 22:30, la „Eu, consumatorul” pe TVR 1 și www.tvrplus.ro, revenim cu informații și povești savuroase de la Profu' de vin Cosmin Tudo

Cât plătim la asigurarea RCA începând cu 19 mai?

Plafonarea tarifelor maximale pentru asigurarea RCA a luat sfârșit pe 18 mai, pentru ca de astăzi, 19 mai, să intre în vigoare noile tarife.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la Conferința „Răsfățul resturilor”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va susține un discurs Sâmbătă, 20 Mai 2017, în cadrul Conferinței „Răsfățul resturilor” organizată cu ocazia Food

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Acum puteți scana CRAZYWOLF bautura energizanta cu cafeina, Nectar de caise Bun de Tot 0,3L, Nectar de coacaze negre Bun de Tot 0,3L, Nectar de piersici Bun de Tot 0,3L, Nectar de zmeura Bun de Tot 0,

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la evenimentul „Members & friends meeting” organizat de INACO

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă în acest moment la evenimentul „Members & friends meeting” organizat de INACO - Inițiativa pentru competitivitate.