Translate this page RO

Select language
InfoCons

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare - InfoCons

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare este disponibilă GRATUIT pentru telefoanele cu Android cât și pentru cele cu iOS.

Acum puteți scana Hochland cascaval afumat 250gCovalact de tara cascaval clasic 400g365 arahide prajite si sarate 250gLactag untul de masa B 65% grasime 200gGrolsch Premium Weizen- bere de grau 500mlKinder Chocolate 50gAuchan Mascarpone 250gRommac Baton de Cereale si Aloe Vera cu Zmeura 40gFairy Active Foam Pomegranate & Red Orange 1350mlCif Cream Orignal cu Microparticule 500mlBonduelle Porumb Dulce Boabe cu Chilli 310gCora Mazare fina de gradina 670gRegal Sos cu Pasta de Tomate 540gRollini d’oro Rulada cu Crema de Cacao si Glazura de Cacao 180gUnirea Budinca cu gust de vanilie 40gUnirea Budinca cu gust de ciocolata 40gDr. Oetker Mix pentru Clatite Pufoase cu Fulgi de Ciocolata 160gFiresco Blat de Tort cu cacao 400gFiresco Blat de Tort Simplu 400gFiresco Foi Clasice de Napolitana 150gAlpro Almond Touch of Vanilla lapte 1000mlDragon Superfoods Coconut Oil 100mlRedd’s Cranberry Crush 330mlBaresa Masline umplute cu pasta de ardei gras 130gFreshona Tomato Passata Originale Italiano 700gKotanyi Friptura de Pui- amestec de condimente 30gKotanyi piper verde boabe 12gKotanyi piper negru boabe 17gKotanyi usturoi granulat 70gPodravka Vegeta bors cu legume 150gPodravka Vegeta original 750gFuchs piper muticolor boabe 16gFuchs piper alb macinat 20gFuchs fix pentru peste - amestec de condimente 25gFuchs fix pentru pui- amestec de condimente 25gFuchs condiment pentru chiftele 25gFuchs condiment pentru mititei 25gFuchs V6 sos pentru gratar- original 200mlFuchs V6 sos pentru gratar- salsa 200mlCovrigei superiori cu usturoi Boromir 100gSfornatini - grisine cu susan cu ulei de palmier 200gSfornatini - grisine cu seminte de susan, in, mac si ulei de palmier 200gNIVEA crema de maini Cherry Blossom 75mlNIVEA crema de maini Vanilie 75mlNIVEA lotiune de corp cu vanilie si migdale 200mlNIVEA lotiune de corp cu trandafir si ulei de argan 200mlNIVEA lotiune de corp cu Portocala si Ulei de Avocado 200mlNIVEA lotiune de corp cu trandafir si ulei de argan 400mlNIVEA lotiune dupa barbierit COOL KICK 100mlNIVEA crema pentru barbati- fata, corp, maini 150mlNIVEA crema pentru barbati- fata, corp, maini 30mlNescafe Piccolino 3 in 1 6gJacobs Cappucino Specials 18gPatisserie Croissant gigant hazelnut 180g

Descarcă Aplicația InfoCons pentru telefoane mobile GRATUIT din PlayStore Andorid sau AppStore iOS și vei putea:

  1. Accesa o bază de date de peste 35.000 de produse, începand de la produse alimentare, cosmetice, curățenie până la produse electronice și electrocasnice, printr-o simplă scanare a codului de bare.
  2. Depune o sesizare/solicita consultanță direct din meniul aplicației
  3. Accesa din meniu Setul de Informații Utile Pentru Consumatori, precum Telefonul consumatoruluiAsigurăriȘtiați că...?Drepturile Consumatorilor în UEIluminat mai bun!Numere UtileCălătoriiCumpărăturiCutremureDicționar ingrediente (aditivi alimentari)Fenomene naturaleIncendiiInundațiiProduse financiar-bancareServicii de telefonieSituații de urgență.
  4. Accesa din meniu Dicționarul General pentru Consumatori
  5. Accesa Testele Comparative realizate în cadrul consorțiului I.C.R.T. - International Consumer Research & Testing și nu numai, cu privire la mii de produse și servicii
  6. Apela direct din aplicatie Numărul pentru Consultanță și Informații în domeniul Protecției Consumatorilor al InfoCons, 021 9615
  7. Accesa Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeana, precum și informatii despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de sedere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Siguranță și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.
  8. Accesa contul tău de Membru Simpatizant al InfoCons direct din meniul aplicației.

Vino alături de noi! Ai scanat un produs și nu l-ai regăsit în baza de date? Ajută-ne să actualizam baza de date cu produse noi!

Trimite-ne un e-mail în care să atașezi fotografii cu eticheta produsului și detalii despre magazinul de unde l-ai achiziționat pe adresa aplicatie@infocons.ro, iar noi vom adăuga în aplicație informațiile de pe etichetă si aditivii alimentari!

 

 Puteți vedea mai multe produse accesând secțiunea noastră de teste comparative.

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+