Translate this page RO

Select language
InfoCons

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare este disponibilă GRATUIT pentru telefoanele cu Android cât și pentru cele cu iOS.

Acum puteți scana Baroni Mini Parizer cu pui 500g, Pikok Cabanosi 350g, Pikok Crenvursti din piept de pui 85% carne 500g, Baroni Mini Parizer cu carne de porc 500g, Auchan Parizer cu carne de porc 500g, Auchan Parizer cu carne de pui 500g, Auchan Cabanos 250g, Perfect Poultry Crenvursti de pui 1kg, Gustoso Crenvursti cu piept de pui si slanina de porc 350g, Gustoso Parizer Taranesc cu Piept de Pui 500g, K-Classic Parizer de porc 500g, Cora parizer taranesc 900g, Ifantis Parizer Taranesc 500g, Angst Cabanos Vid 280g, Angst Crenvursti de pui vid 400g, Carrefour Parizer de porc 500g, Carrefour Parizer de pasare 500g, Carrefour Crenvursti cu pasare 430g, Carrefour Carnati cabanos 450g, Caroli Carnati Cabanos 450g, Caroli Cremwursti cu piept de pui 80% carne 2x140g, Aldis Crenvursti cu piept de pui 450g, Aldis Cabanos Extra 450g, Selgros Parizer cu Porc 1kg, Selgros Cabanos 450g, Selgros Crenvursti Pui 300g, Casa Gustului Cremwursti cu piept de pui 250g, Meda Crenvursti cu Piept de Pui 250g, Meda Carnati Cabanos 350g, Casa Gustului Carnati cabanos 400g, Apetit Parizare porc 1kg, Apetit Parizer pasăre 1kg, Casa Gustului Parizer cu carne de pui 500g, Fox Parizer mini 500g, Fox Parizer cu piept de pui 500g, Fox Crenvursti cu piept de pui 470g, Elit Cabanos 330g, Casa Gustului Parizer cu carne de porc 500g, Proxi Parizer cu carne de pasare 1kg, Proxi Parizer cu carne de porc 1kg, Casa Gruia Crenvursti de pui 1kg, 365 Crenvursti cu piept de pui 300g, Cora Crenvursti cu piept de pui 400g, Vitamin aqua Lemon and lichee Calcium + Vitamin D 0.6L, Vitamin aqua Fruit punch Zinc + Vitamin B6 0.6L, Vitamin aqua Apple and raspberry Vitamin B12 0.6L, Vitamin aqua Pineapple and passion fruit Vitamin C 0.6L, Vitamin aqua Pear and blueberry Magnesium 0.6L.

Descarcă Aplicația InfoCons pentru telefoane mobile GRATUIT din PlayStore Andorid sau AppStore iOS și vei putea:

  1. Accesa o bază de date de peste 30.000 de produse, începand de la produse alimentare, cosmetice, curățenie până la produse electronice și electrocasnice, printr-o simplă scanare a codului de bare.
  2. Depune o sesizare/solicita consultanță direct din meniul aplicației
  3. Accesa din meniu Setul de Informații Utile Pentru Consumatori, precum Telefonul consumatoruluiAsigurăriȘtiați că...?Drepturile Consumatorilor în UEIluminat mai bun!Numere UtileCălătoriiCumpărăturiCutremureDicționar ingrediente (aditivi alimentari)Fenomene naturaleIncendiiInundațiiProduse financiar-bancareServicii de telefonieSituații de urgență.
  4. Accesa din meniu Dicționarul General pentru Consumatori
  5. Accesa Testele Comparative realizate în cadrul consorțiului I.C.R.T. - International Consumer Research & Testing și nu numai, cu privire la mii de produse și servicii
  6. Apela direct din aplicatie Numărul pentru Consultanță și Informații în domeniul Protecției Consumatorilor al InfoCons, 021 9615
  7. Accesa Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeana, precum și informatii despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de sedere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Siguranță și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.
  8. Accesa contul tău de Membru Simpatizant al InfoCons direct din meniul aplicației.

Vino alături de noi! Ai scanat un produs și nu l-ai regăsit în baza de date? Ajută-ne să actualizam baza de date cu produse noi!

Trimite-ne un e-mail în care să atașezi fotografii cu eticheta produsului și detalii despre magazinul de unde l-ai achiziționat pe adresa aplicatie@infocons.ro, iar noi vom adăuga în aplicație informațiile de pe etichetă si aditivii alimentari!

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+