Arată versiunea pentru desktop (clasică)
InfoCons

Translate this page RO

Select language

Aplicația InfoCons - Scanează Codul de Bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android cat si pentru cele cu iOS.

Poti cumpara produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie sa fii atent la ofertele prezentate si mai ales trebuie sa-ti cunosti drepturile! Examineaza cu atentie ofertele comerciantilor, analizeaza „chilipirurile” oferite pe site-uri. 

Infocons este alaturi de consumatori prin alegerea produselor si serviciillor in cunostinta de cauza accesand aplicatia ce se descarca gratuit 

Descarca aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile si verifica etichetele produselor inainte de a cumpara:

banner-appstorebanner-google-play

Descarca Aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile GRATUIT si vei putea:

  1. Accesa o baza de date de peste 30.000 de produse, incepand de la produse alimentare, cosmetice, curatenie pana la produse electronice si electrocasnice, printr-o simpla scanare a codului de bare.
  2. Depune o sesizare/solicita consultanta direct din meniul aplicatiei
  3. Accesa din meniu Setul de Informatii Utile Pentru Consumatori, precum Telefonul consumatoruluiAsigurăriȘtiați că...?Drepturile Consumatorilor în UEIluminat mai bun!Numere UtileCălătoriiCumpărăturiCutremureDicționar ingrediente (aditivi alimentari)Fenomene naturaleIncendiiInundațiiProduse financiar-bancareServicii de telefonieSituații de urgență.
  4. Accesa din meniu Dictionarul General pentru Consumatori al Aditivilor Alimentari
  5. Accesa Testele Comparative realizate in cadrul consortiului I.C.R.T. - International Consumer Research & Testing si nu numai, cu privire la mii de produse si servicii
  6. Apela direct din aplicatie Numarul pentru Consultanta si Informatii in domeniul Protectiei Consumatorilor al InfoCons, 021 9615
  7. Accesa Informatii Utile pentru Calatorii in si din Uniunea Europeana, precum si informatii despre fiecare tara in parte, precum Conditii de intrare si regim de sedere, Conditii pentur eliberarea permiselor de munca, Siguranta si criminalitate, Amenintari teroriste, etc.
  8. Accesa contul tau de Membru Simpatizant al InfoCons direct din meniul aplicatiei.

Vino alaturi de noi! Ai scanat un produs si nu l-ai regasit in baza de date? Ajuta-ne sa actualizam baza de date cu produse noi!

Trimite-ne un e-mail in care sa atasezi fotografii cu eticheta produsului si detalii despre magazinul de unde l-ai achizitionat pe adresa aplicatie@infocons.ro, iar noi vom adauga in aplicatie informatiile de pe eticheta si aditivii alimentari!

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

 

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+