Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E304(i)

Tip: Ingredient

Definiție

Aditiv alimentar din categoria antioxidanţilor, obţinut din combinaţia acidului gras palmitic cu acidul ascorbic. Deoarece acidul palmitic se obţine în principal din grăsimi vegetale, dar poate proveni şi din grăsimi animale, vegetarienii sau cei ce cultivă anumite credinţe şi valori ar trebui să evite produsele ce conţin E 304(i).

Cantitate max zilnica permisa/corp: 1,25 mg/kgDescriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisă pentru consumul umaneste de până la 1,25 mg/kg corp.Doza de încorporare în alimente: 10 mg/kg sau 10 mg/l in produsele pentru sugarilor sau copiilor mici , 1000 mg/kg in produsele pentru adultiDescriere doza de încorporare în alimente: Se foloseste in cantitati de 10 mg/kg sau 10 mg/l in produsele pentru sugari sau copii mici , 1000 mg/kg in produsele pentru adulti.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: DADescriere utilizare copii: Acest aditiv este admis in alimentele pentru copii in limitele impuse.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+