Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E1200

Tip: Ingredient

Definiție

Aditiv alimentar cu rol de stabilizator, agent de îngroşare, agent de aglomerare, umectant şi substanţă - suport pentru îndulcitori. Pentru uz alimentar, se obţine din dextroză, iar datorită solubilităţii sale şi a conţinutului de fibre este utilizată pe scară largă pentru a înlocui o parte din grăsimi, zahăr sau amidon în produse de cofetărie, patiserie şi brutărie, în preparate pe bază de lapte, carne, fructe, ouă, cereale, sau în băuturi diverse. Se poate folosi în cantităţile prevăzute de reţete în toate tipurile de produse.

Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică nu este limitată .Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică nu este limitată .Doza de încorporare în alimente: NespecificatDescriere doza de încorporare în alimente: Se adauga in cantitatile prevazute de retete.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantităţile folosite în alimente.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Acest aditiv nu este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+