Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E508

Tip: Ingredient

Definiție

Aditiv alimentar cu rol de stabilizator, agent de îngroşare şi înlocuitor de sare. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, brânzeturi, deserturi pe bază de lapte, îngheţată, grăsimi emulsionate tartinabile, produse din legume, fructe, carne, peşte, ouă, cereale, în paste făinoase, aluaturi, produse de patiserie, cofetărie şi brutărie, sosuri, condimente, salate, supe, ciorbe, suplimente alimentare, băuturi alcoolice şi nealcoolice etc., cât şi în toate produsele dietetice fără sodiu sau fără sare. Se foloseşte şi ca suport pentru alţi aditivi.

Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică admisă nu este limitată .Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisă nu este limitată .Doza de încorporare în alimente: NespecificatDescriere doza de încorporare în alimente: Se adauga in cantitatile prevazute de retete.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantitatile incorporate in alimente.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Nu este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+