Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E481. stearoil-2-lactat de sodiu

Tip: Ingredient

Definiție

Aditiv alimentar semisintetic, cu rol de emulgator şi stabilizator. Se utilizează în cereale, snacksuri, deserturi, produse de cofetărie pe bază de zahăr, în produse fine de panificaţie, produse din carne în conservă, produse dietetice, ca agent de clarificare a băuturilor, în unele sortimente de pâine. Se adaugă în unele lichioruri şi în unele emulsii grase.

Cantitate max zilnica permisa/corp: 20 mg/kg corpDescriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisă pentru consumul uman este de până la 20 mg/kg corp.Doza de încorporare în alimente: 2-10 g/kgDescriere doza de încorporare în alimente: Se utilizează în cantităţi de 2-5 g/kg în cereale, snacksuri, deserturi, produse de cofetărie pe bază de zahăr, în produse fine de panificaţie, produse din carne în conservă, produse dietetice, ca agent de clarificare a băuturilor, în unele sortimente de pâine. În cantităţi de 8-10 g/kg se adaugă în unele lichioruri şi în unele emulsii grase.Efecte secundare: NespecificatContraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Nu este permis în alimente destinate sugarilor şi copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+