Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E475

Tip: Ingredient

Definiție

Aditivi alimentari cu rol de stabilizatori, agenţi de îngroşare, inhibitori de cristalizare şi emulgatori. Se obţin din grăsimi animale sau vegetale şi zaharuri, se combină bine atât cu apa, cât şi cu grăsimile şi se utilizează în băuturi ca agent de clarificare , în deserturi şi produse de cofetărie, produse dietetice, emulsii grase, smântână ,înlocuitori, lichioruri, produse fine de panificaţie şi cereale tip Granola pentru micul dejun.

Cantitate max zilnica permisa/corp: 25 mg/kg corpDescriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisă pentru consumul uman este de până la 25 mg/kg corp, doză ce poate fi foarte uşor de depăşit, mai ales de către copii.Doza de încorporare în alimente: 500mg/l-10g/kgDescriere doza de încorporare în alimente: Se utilizează în băuturi ca agent de clarificare în cantitate de 500 mg/l, în deserturi şi produse de cofetărie, produse dietetice, emulsii grase, smântână şi înlocuitori, lichioruri în cantitate de 5g/kg şi în produse fine de panificaţie şi cereale tip Granola pentru micul dejun în cantitate de 10g/kg.Efecte secundare: NespecificatContraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Nu sunt permişi în alimente destinate sugarilor şi copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+