Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E472a

Tip: Ingredient

Definiție

Aditivi alimentari cu rol de stabilizatori, sechestranţi şi emulgatori. Se obţin din grăsimi animale sau vegetale şi se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse pe bază de lapte (iaurturi aromate sau nu, smântână, brânzeturi, lapte praf), produse de patiserie, cofetărie, îngheţată, deserturi pe bază de ouă, cereale, amidon sau fructe, legume şi fructe conservate în oţet sau pasteurizate, produse din carne, peşte, sosuri, supe, ciorbe, condimente, salate, margarine, maioneze şi alte grăsimi emulsionate, aluaturi, preparate dietetice, suplimente alimentare, băuturi răcoritoare aromatizate, bere, cidru, vinuri din fructe şi alte băuturi alcoolice.

Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică nu este limitată.Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică nu este limitată.Doza de încorporare în alimente: NespecificatDescriere doza de încorporare în alimente: Se utilizeaza in cantitatile prevazute de retete.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantităţile folosite în alimente.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Nu sunt permişi în alimente destinate sugarilor şi copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+