Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E471

Tip: Ingredient

Definiție

Aditivi alimentari cu rol de agenţi de îngroşare, emulgatori, stabilizatori, agenţi de aglomerare şi antispumanţi. Se obţin din grăsimi animale sau vegetale şi se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, deserturi pe bază de grăsimi emulsionate, lapte sau fructe, produse din legume şi fructe, conserve de legume în oţet, produse de cofetărie şi patiserie, îngheţată, paste făinoase, orez, deserturi pe bază de cereale şi/sau amidon, produse din peşte, ouă, sosuri, condimente, supe, salate, produse dietetice, suplimente alimentare, băuturi alcoolice şi nealcoolice etc.

Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică nu este limitată.Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică nu este limitată.Doza de încorporare în alimente: 4 g/lDescriere doza de încorporare în alimente: Se utilizează şi în alimente destinate sugarilor şi copiilor mici în cantitate de maxim 4g/l.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantităţile folosite în alimente.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: DADescriere utilizare copii: Se utilizează şi în alimente destinate sugarilor şi copiilor mici în cantitate de maxim 4g/l.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+