Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E425

Tip: Ingredient

Definiție
Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator şi agent de îngroşare, utilizat în produse lactate, fructe şi legume procesate, diverse emulsii tip apă - ulei, preparate din carne, peşte, cereale etc. Se prezintă sub formele E 425(i)-Gumă de konjak sau E 425(ii) – Glucomanan de konjak.

Cantitate max zilnica permisa/corp: NespecificatDescriere cantitate max zilnica permisa: Nu s-a stabilit o doza maxima admisa.Doza de încorporare în alimente: 10g/kgDescriere doza de încorporare în alimente: Doza de incorporare in alimenteEfecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantitatile incorporate in alimente.Contraindicatii: DADescriere contraindicatii: In doze mari poate produce balonare şi flatulenţă.Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Nu este permis in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+