Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E407

Tip: Ingredient

Definiție

Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din anumite specii de alge. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne,peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc. Se utilizează şi ca substanţă - suport pentru alţi aditivi alimentari.

Cantitate max zilnica permisa/corp: NespecificatDescriere cantitate max zilnica permisa: Nu s-a stabilit o doza maxima admisa.Doza de încorporare în alimente: 300 mg/lDescriere doza de încorporare în alimente: Doza de incorporare în alimente pentru copii este de 300g/kg.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantitatile incorporate in alimente.Contraindicatii: DADescriere contraindicatii: In doze mari poate produce balonare şi flatulenţă.Utilizabil pentru copii: DADescriere utilizare copii: Acest aditiv este admis in alimentele pentru copii in limitele impuse.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+