Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E325

Tip: Ingredient

Definiție

Sarea de sodiu a acidului lactic (E270), un acid natural produs de bacterii în alimentele fermentate. Este obţinut comercial prin fermentaţia bacteriană pe amidon şi melasă.

Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnica admisa nu este limitata.Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnica admisa nu este limitata.Doza de încorporare în alimente: NespecificatDescriere doza de încorporare în alimente: Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare:  Nu produce efecte secundare la cantităţile utilizate în alimente.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii:  Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: D- sau DL- lactaţii (stereoizomeri) nu sunt permiși în alimentele destinate sugarilor și copiilor mici, deoarece aceştia nu şi-au dezvoltat încă enzimele corespunzătoare în ficat care să metabolizeze aceste forme de lactaţi.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+