Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E301

Tip: Ingredient

Definiție

Aditiv alimentar din categoria antioxidanţilor, având şi proprietăţi de stabilizare a culorii produselor. Este sarea de sodiu a acidului ascorbic E 300, adăugându-se conform cantităţilor prevăzute în reţete în lapte parţial sau total deshidratat, în legume şi fructe refrigerate, congelate sau conservate, în produse de panificaţie şi paste făinoase, în preparate din carne tocată proaspătă, în bere, sucuri, nectaruri şi concentrate din fructe.

Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnica admisa nu este limitata.Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnica admisa nu este limitata.Doza de încorporare în alimente: NespecificatDescriere doza de încorporare în alimente: Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu produce efecte secundare la cantităţile utilizate în alimente.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: Nu este permis in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+