Arată versiunea pentru desktop (clasică)
InfoCons

Translate this page RO

Select language

Definiție pentru E260

Tip: Ingredient

Definiție
Aditiv alimentar din categoria conservanţilor naturali, dar folosit şi ca aromatizant, obţinut prin fermentarea zahărului, melasei sau alcoolului, ori prin sinteză chimică din aldehidă acetică. Adăugat în maioneză, inactivează bacteria Salmonella.
Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnica admisa nu este limitata.
Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnica admisa nu este limitata.
Doza de încorporare în alimente: Nespecificat
Descriere doza de încorporare în alimente: Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete.
Efecte secundare: NU
Descriere efecte secundare: Nu produce efecte secundare decât în rare cazuri de intoleranţă la oţet.
Contraindicatii:Nespecificat
Descriere contraindicatii:
Utilizabil pentru copii: NU
Descriere utilizare copii: Nu este permis in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+