Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru E160c

Tip: Ingredient

Definiție

Aditiv alimentar din categoria coloranţilor naturali, obţinut din ardei roşu - Capsicum annuum. Conferă culoare roşu închis, fiind utilizat atât pentru funcţia de colorant, cât şi pentru cea de aromatizant, în dozele prevăzute de reţete. Este utilizat în cârna?i, salamuri, pateuri.

Cantitate max zilnica permisa/corp: NespecificatDescriere cantitate max zilnica permisa: Nu s-a stabilit o doză zilnică maximă pentru consumul uman.Doza de încorporare în alimente: 10 mg/kgDescriere doza de încorporare în alimente: Doza de inorporare in alimenteEfecte secundare: NUDescriere efecte secundare: Nu au fost semnalate efecte secundare nedorite.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii: Utilizabil pentru copii: Nespecificat

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+